! | OSTRZEŻENIE! Jeśli ekipa się nie ogarnie i projekt nie ruszy do KOŃCA LISTOPADA tego roku, projekt wyląduje w zawieszonych, a być może zostanie wręcz porzucony. NOTKA INDYWIDUALNA: - An-chan, wiem, że ostatnio pochłania Cię MMO i ostatnio skupiłaś się na Kurayami, ale rusz z KN, bo my tego nie skończymy do starości XD"; |
Cześć, mam do was małą prośbę. Dokładnie chodzi o porzucenie kilku mang wydawanych przez MJ. Krótko mówiąc, nie macie ani czasu, ani nowych członków. Rozumiem że to nie zależy od was, a także doceniam wszelki wkład wniesiony do tej pory. Jednak prosiłbym o to, ze względu na inne grupy skanlacyjne, które jestem pewien że by podjęły się tłumaczenia niektórych mang, szczególnie tak poszukiwanych w sieci jak np. Kami Nomi czy inne projekty których chaptery wychodzą raz na kilka miesięcy. Proszę o zastanowienie się nad tym.
Hachiko napisał(a):Jak zarąbali? o.O
Alvis napisał(a):mam serio wszystkich w dupie prawie.
Alvis napisał(a):Ile mnie ludzi molestowało na gg, żebyśmy oddali Kami Nomi. Skrót myślowy z tymi mailami
Wampanella napisał(a):
PS. Żyjecie jeszcze? Czy macie kryzys i powstaniecie jak Feniks z popiołów?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości